En handelsträdgård för dig

17 oktober 2021 Lily Hansen

editorial

För många är trädgården, växter och tomtens skötsel mycket mer än en nödvändighet eller en hobby. Det är en passion. Det är lätt att förstå varför. Naturen belönar oss när vi anstränger oss och sköter om henne. Naturen ger oss mycket mer än vi kan ge tillbaka.

Hur och vad vi gör skiljer sig stort från person till person. Vissa vill ha ytor med gräsmatta och bra växter som begränsar insyn till trädgården. Andra vill odla så mycket matnyttigt som det går – grönt, bär, frukt. Återigen andra njuter mest när hela tomten blir ett blomsterhav.

Vad vill du göra av din bit mark?

Kanske de allra flesta av oss ändå vill ha lite av allt. Eller mycket av allt? Några rabatter och blommande buskar, några fruktträd och bärbuskar och ett trädgårdsland för potatis, kryddor och de grönsaker man tycker är godast. En berså för eftermiddagsfikat då vädret och klimatet så tillåter.

Att rama in tomten med lämpliga träd och kanske en häck är alltid trevligt. Större växter reglerar klimatet genom att dämpa vind och skugga och hålla marken lagom fuktig. De flesta av oss älskar också att inte behöva spela upp hela familjelivets dramer för en större publik. Det är skönt med lugna hörn.

 

Handelsträdgård med extra allt

Känner du på dig att du har tur idag? Då är det helt klart läge att kontakta en bra handelsträdgård: http://www.stangatradgard.se/. Alla har inte tid eller möjlighet att själva skapa drömträdgården men det finns hjälp att få.

Du har idéerna och du kanske också har kunskaperna? Din handelsträdgård arbetar tillsammans med dig för att göra drömmen sann. En hållbar och lättskött trädgård enligt din egen smak finns bara bortom knuten. 

För dig som vill ha lite krukväxter och för dig som vill ha en hel trädgård fylld med det finaste gröna finns en handelsträdgård.