Smidigt att hyra teleskoptruckar i Malmö

18 januari 2022 patrick pettersson

advertorial

För ett jobb som kräver smidighet och styrka så ska du ha en teleskoptruck. Den kan göra snudd på allt från att röja snö till att flytta tunga grejer på din byggarbetsplats. Dessa stiliga små maskiner lastar du enkelt på din lastbil och kör den dit där du behöver använda den.

Med den flexibla teleskoparmen så kan du hissa och sänka och komma åt precis överallt där det kan behöva utföras kvalitetsjobb med speed och klass.

Så lasta gods och lossa gods med en enkelhet och säkerhet som en hjullastare aldrig kommer i närheten av. Om hjullastaren är slaktaren så är teleskoptrucken kirurgen. Den har möjlighet att utföra mycket av det som hjullastaren kan men den kan också utföra arbeten som kräver mer precision.

Den kan förflytta schaktmassor och agera som en mindre mobilkran när du har behov av att bygga något. Den kommer dessutom utrustad med en personkorg så att du kan hissas upp på taket och rensa rännorna eller varför inte hämta grannens katt som i all sin visdom har tagit sig längst upp i eken och nu inte kan komma ner. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan använda en teleskoptruck till.

 

image

 

Välj rätt företag att hyra ifrån

Vad som du ska ha i åtanke när du ska hyra teleskoptruckar i malmö är att de servas regelbundet så att de är i toppskick för alla dina ändamål. För en bra leverantör ska du surfa in här https://www.ekstrandstruck.se/index.php/teleskop.

Imponera på dina anställda när du kommer med en stilig och smidig liten sak som löser allt som de klumpiga hjullastarna kan men med mer stil och klass.

Tjära taket på villan när du använder din teleskoptruck som en skylift. Röj snö, flytta schakt, lasta och lossa. Utför jobbet och lämna sedan tillbaka trotjänaren så att den blir fit for fight till nästa gång.

Fler nyheter