Deklarera enkelt

26 februari 2019 Jenny Olsson
Deklarera enkelt

 

När man har eget företag så gäller det att veta vad man ska lägga krutet på och det gäller att använda ens kompetens på rätt sätt. När man driver eget får man ofta jobba långa dagar och ibland blir semesterdagarna få. Men det finns såklart också många fördelar med att driva företag. Det är ofta väldigt spännande att jobba sig fram, skaffa nya kunder och förhoppningsvis öka lönsamheten i företaget. Men för att använda tiden på rätt sätt ska man såklart koncentrera sig på det som man göra allra bäst. Många som driver företag tycker o och är duktiga på det som företaget sysslar med. Men många gillar inte lika mycket att hålla på med papper, bokföring och deklarationer. Det är inte det som man startat företag för de flesta gånger men alla måste bokföra och deklarera. Gillar man inte att hålla med papper och har fullt upp med annat kan det vara värt att lämna bort sina papper till någon som kan, en ekonomibyrå till exempel.

Många gånger kan det dessutom vara så att man faktiskt kan spara pengar på att anlita en ekonomibyrå. Försvinner man själv till kontoret för att sitta med papper måste man kanske ta in någon i sitt ställe som sköter själva verksamheten. Revisorn vet hur man ska göra för att få företaget så lönsamt som möjligt och det kan dessutom vara skönt att ha en revisor som har koll på hela verksamheten och kan säga till om man till exempel har för mycket kostnader, för stort lager etc.  

 

 

 

Joakim Berglund ekonomibyrå är ett exempel på företag, dit man kan lämna sina papper, för att själv ägna åt det man är bra på. Hit kan man lämna sina papper, få hjälp med deklarationer eller rådgivning. Hjälp med att starta upp, utveckla eller lägga ner företag. Ekonomibyrån har erfarenhet av många olika branscher vilket är ett stort plus och de har dessutom ett brett nätverk av advokatbyråer och revisionsbyråer vilket gör att han kan erbjuda företagstjänster av hög kvalitet.