Elegant väggdekor för alla hem

22 april 2019 angelica olsson
Elegant väggdekor för alla hem

Alla hem förtjänar en snygg väggdekor som fulländar inredningen och får ens bostad att verkligen kännas som ett hem. Tack vare att väggdekorer kommer i så många olika stilar och former finns det definitivt en variant som kommer att passa i just ens egen lägenhet, villa eller stuga. Placera den eleganta dekoren på exempelvis väggen i sovrummet eller varför inte på brevlådan så att kommande besökare kan se ens snygga konstverk innan de ens har nått bostaden. En elegant väggdekor tackar man sannerligen aldrig nej till.

väggdekor

Att välja sin väggdekor

Hur ens väggdekor ska komma att se ut kan bara fantasin sätta gränser för, men det är inte ovanligt att vända sig till diverse citat. Kanske är man ute efter ett mysigt och avkopplande citat i sovrummet, eller så trycker man ett citat om familjen i kärnan av huset – vardagsrummet. Barnen kan även få väggdekorer i sina rum som avbildar fotbollsspelare, olika djur, nallebjörnar eller varför inte deras eget namn. Om man känner för att göra köket lite festligt kan man sätta upp en väggdekor med olika kaffesorter eller citat om hur ett glas champagne kan förgylla dagen.

Därtill har citat såsom ”Hem, ljuva hem” blivit alltmer populära att trycka på väggen, och för familjen som är resefantaster blir det perfekt med en väggdekor som visar upp alla världens länder. Såsom tidigare nämnt kan man som sagt även använda sig av dekorer på brevlådan, och här kan man exempelvis få skrivet vem som bor i huset eller tecknade bilder på familjemedlemmarna. Om det låter överväldigande med alla de många valmöjligheterna finns det ett helt hav av inspirationsbilder och diverse rekommendationer att finna på nätet. Själva dekalerna sätter man enkelt upp på väggen då de har klister på en av sidorna som fäster på väggen. Man kan därför framgångsrikt sätta upp sin väggdekor på enbart någon minut.

Fler nyheter