En ny lagervåning med entresolplan

27 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Tänk dig att aldrig mer behöva ha ett stökigt lager. Tänk också att du alltid har tillräckligt med varor att leverera, så att dina kunder inte behöver vänta på restleveranser. Du sparar på dyra utfrakter och administration om du skickar iväg hela order direkt.

Pengar kommer in snabbt och kunderna blir nöjda när du ha utökat ditt lager inomhus. Det gör man exempelvis med att skaffa pallställ där man kan lagra pallarna på höjden. För att få ännu mer plats kan du inreda ett entresolplan inne på ditt lager.

 

Högt i tak på lagret

Ofta fungerar det perfekt, eftersom det brukar vara en rejält tilltagen takhöjd i en lagerbyggnad. Du kan ha entresolplan med golv, trappor och räcken i metall, och kanske även ett nytt innertak. Ta kontakt med en leverantör som är experter på lagerhantering, så får du tips om hur det kan se ut hos dig. 

De anpassar konstruktionen enligt dina önskemål och kommer och installerar alltsammans när det är dags. Vill du komplettera med en hiss går det också bra. Du kommer garanterat att kunna ha ordning och reda på ditt lager, med fasta platser för alla varor.

 

entresolplan

 

En prisvärd lösning vid platsproblem

Det är dyrt att bygga ut, och kanske har du fullt av företag runt omkring och ingen ledig tomt att bygga på i närheten. Det är praktiskt att ha hela lagret i samma byggnad, så att du slipper åka iväg för att exempelvis plocka ihop en order eller göra inventering. Entresol är en populär och smidig lösning inom ramen för den byggnad som du redan har. 

Du kanske har en lönsam firma och vill utöka sortimentet ytterligare. Då kan du använda entresol som ett extra lager och behöver inte tränga ihop allt i den vardagliga verksamheten.Som företagare är du mycket flexibel när du skaffar entresolplan på firman.