Förstora brösten för att du själv vill

21 september 2021 patrick pettersson

Alla minns väl Natacha Peyre från Paradise Hotel 2005. Eller åtminstone minns man hennes bröst. Det rådde inget tvivel om att hon hade förstorat sina bröst. De var enorma. Men hon var förstås inte ensam om att ha utfört en bröstförstoring i det programmet. Det var väl snarare regel än undantag. Man skulle nästan kunna tro att det var ett antagningskrav för att få lov att vara med som kvinna. Att man hade förstorat brösten alltså.

Nu är det förstås inte så att alla som vill låta utföra en bröstförstoring har Paradise Hotel i åtanke. Det är inte så att alla kvinnor sitter där i väntrummet på bröstförstoringskliniken och tänker att det här ska bli en entrébiljett in i dokusåpornas värld. Det är inte så att alla går in på proformaclinic.se för att de tänker att det ska leda dem raka vägen in till bästa sändningstid i tv och chansen att vinna massa pengar. Sådana generaliseringar ska man akta sig för.

 

Du bestämmer själv

Det kan finnas lika många anledningar att förstora sina bröst som det finns kvinnor som vill förstora brösten. Och de anledningarna ska egentligen ingen annan lägga sig i. Förutom möjligtvis den plastikkirurg som ska utföra operationen. Han eller hon måste såklart informera patienten om risker och biverkningar och diskutera vilken påverkan operationen kan ha på livet i övrigt. Det är läkarens skyldighet. Ingen annan ska lägga sig i ditt beslut.

Vill du förstora dina bröst så ska du såklart göra det. Det är din kropp och du bestämmer själv. Ingen annan. Men gör det i så fall av rätt skäl. Förstora inte dina bröst för att en man kräver det. Viljan måste komma från dig själv. Det måste vara för att du är säker på att du kommer trivas med större bröst. Läs mer om bröstförstoring här: https://www.proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostforstoring.

Fler nyheter