Hur det kan se ut med flyttfirma i Stockholm

22 september 2021 william eriksson

Planerna smids noggrant för att man ska klara av flytten som man tänkt. Upp tidigt och hämta släpet. Klockan 08.00 måste släpet stå hemma, absolut senast 09.00 måste det vara fullt så man kan köra dit. Är trafiken felfri tar det cirka en timme att köra till nya huset. Men om det är mycket trafik, då tar det längre tid. För att vara givmild kan man räkna att man är framme 10.30, sedan ska släpet lastas ur och man ska tillbaka igen. Det innebär att man är tillbaka för runda två klockan 13.00. 

Efter det ska det lastas och hela alltet börjar om igen. Att försöka hålla tiderna är inte alltid heller det enklaste. Av olika anledningar kan det ta längre tid. Men framförallt är det väldigt jobbigt. Istället kan du ta en dag på Gröna Lund och låta någon annan sköta flytten. Planera inte timme för timme med flytten, istället får ni lägga den tiden på att åka karuseller. Alla kanske inte kan göra såhär, men för barnfamiljen blir en jobbig dag istället en jätterolig dag. 

 

Er högra hand

Att flytta innebär också att man ofta rensar. För man märker snabbt hur mycket skit man samlar på sig genom åren. Trots det har man otroligt många saker. Ju fler man är i familjen, desto mer saker. En flyttfirma i Stockholm kan vara er högra hand. Medan ni roar er, så är de ute och sköter er flytt. Flyttfirman kommer till ert hem. Fyller släpet med era saker för att sedan flytta sakerna till ert nya hem.

De både bär in och ut och fram och tillbaka. Man kan även känna sig trygg med att de vet vad de gör. De är upplärda både hur de ska bära på rätt sätt och transportera sakerna. De har en egen lastbil som är anpassad just för att transportera saker. 

Fler nyheter