Kombinera spa med konferenshotell

12 februari 2022 jonas olsson

editorial

Längtar du efter något riktigt avkopplande, bara kunna slappna av och leva i nuet? För visst behöver man lite sådant i ens så annars stressade vardag. Vi människor har en tendens att fastna i ett ekorrhjul, vi kör på samma schema hela tiden. Det är precis så det täcker upp dygnets timmar. Men inte blir man gladare för det och man blir absolut inte mer utvilad av det. 

Avkoppling är något alla behöver och man tar det på olika sätt. För en del är det att åka och njuta på ett lyxigt spa. Om man ska slappna av och vill njuta av livet, då är det helt klart dit man ska dra. 

Spa har en helande kraft som ger kroppen energi. Energi som man behöver för att orka fortsätta med vardagen. Det finns många bra spa runt om i Sverige, så man behöver inte åka igenom hela Sverige för att komma till ett. 

 

spa

Nytta med nöje

För att ta det steget längre när man ska hålla konferens, så kan man förena nytta med nöje. På konferensen har personalen möjlighet att träffas utanför jobb och därmed kunna bilda nya band med varandra. Men just det här med stress finns fortfarande kvar. 

Så varför inte göra dig själv och din personal en tjänst? Konferenshotell som även har spa, hur perfekt låter inte det? Konferens på dagen och när det är slut går ni och slappnar av i spaet. 

Det räcker såklart inte där, utan givetvis ska ni även ha god mat i det hela. Det är något många hotell har på plats. Tänk bara på att välja ett ställe så även de som inte har bil kan ta sig dit. Är det i en större stad kanske ni vill testa på dess uteliv också. Eller så stannar ni bara i spaet och njuter av det resten av dagen.