Lämna bort kontorsstädning i Stockholm

19 oktober 2020 patrick pettersson

Är det städdag på jobbet idag? Det är många saker man ska tänka på när det är städdag, det är inte bara att dammsuga det synliga och skrubba av bänken. Man missar ofta vissa ytor som inte syns lika väl och som man inte tänker på. Dessutom behöver du tänka på vilka medel du använder och för vilken yta just de medlen passar. 

Om du istället väljer att lämna bort städningen till ett företag som utför kontorsstädning i stockholm har de koll på allt. De städar överallt där det kan tänkas, och de kommer även att tvätta fönster, med mera. 

 

Städfirma passar alla

Det funkar att anlita städfirma för mer eller mindre allting. Det behöver inte bara vara i hemmet utan fungerar lika bra på kontoret. De kommer utföra ett arbete för att göra er nöjd, och skulle ni inte bli nöjd med rengöringen kontaktar ni bara företaget som har utfört den så de kan åtgärda det.

Ni väljer själv hur många gånger ni vill att de ska komma. Vill ni ha dem en gång i månaden fungerar det, och det funkar även om ni vill ha dem tre gånger i veckan. Valet är ert. När ni väljer städfirma är det bra att veta hur många dagar ni vill ha dem, så att det företag ni anlitar verkligen har tid att göra er nöjda. 

Ni vill även ha ett företag ni kan känna er trygga med och litar på, de ska trots allt vara på ert kontor och ha hand om privata saker. Ni väljer själva om ni vill vara på plats eller inte medan de städar. Men då det är lätt att vara i vägen för dem är det bra om ni inte är där just då, kanske passar på att ta en lunch eller låter dem städa under ett möte eller något annat ärende. 

Fler nyheter