Lätta lösningar i Limhamn

03 juni 2019 Mikael Barani
Lätta lösningar i Limhamn

Det är lätt hänt att man blir lite mörkrädd nuförtiden när man läser om verkstäder och bilgarage. Det känns som att det finns en hel del buffel och båg som pågår därute, med till exempel fakturor som saltas och liknande händelser.
I varje fall så var det en period då det ofta rapporterades om den här sortens företeelser. Där vi, som inte ont anande och konsumenter, fulla av tillit till proffsen tänkte att alla bilmekaniker var ärliga.

Kanske har dock den här perioden gått över genom alla avslöjanden?

Något som är säkert är i varje fall att R M Bil & Motor AB står för en pålitlig anda av service och professionalitet när det kommer till bilservice.

Efter mer än 20 år i branschen har denna verkstad i Limhamn byggt upp både rutin och ett välförtjänt gott rykte om sig när det kommer till både kunskap och serviceanda. Oavsett modell av bil så kan du lita på att R M Bil & Motor grejar biffen, vilket problem du än må ha.

Dessutom är denna verkstad inte begränsad till att bara reparera personbilar. Här hanterar nämligen mekanikerna även lätta lastbilar och släpvagnar. Så om du skulle äga någon av dessa så är det bara att höra av dig och boka tid.

Dessutom så utför R M Bil & Motor även service och reparationer av veteranbilar.
Har du den goda smaken att köra omkring i en gammal goding, och råkar få något problem, så är det bara att du styr din kos mot Limhamn. Mer exakt så ligger denna verkstad på Ekonomigatan 4, en liten bit söder om Limhamnsfältets västra ände.

Med tanke på att det även börjar närma sig semestersäsonger är det bra läge att kolla upp eventuella problem med bilen redan nu. Kanske känns det onödigt just nu. Men det vore väl tråkigt att drabbas av något på andra sidan sundet, med barnen i baksätet, på väg till Legoland.