Ledskyltar – ett lysande val

11 januari 2022 Lily Hansen

editorial

Ni har precis påbörjat planeringen av er nya verksamhet och nu ska lokaler inredas och exteriören ska göras presentabel. Något som ni också skissat på är företagets logotyp som ni vill ska synas tydligt över entrédörren, men det är det inte solklart vart ni ska vända er för att få hjälp med design av skylten. Vad ska man välja idag? Nu finns ju både neon- och ledskyltar. Efter lite grävande kommer ni till slut fram till att ledskyltar bör vara det kloka valet eftersom kollegor i branschen har valt ledskyltar och är väldigt nöjda med dem.

Efter ett par veckor är verksamheten i full gång. Ni har fått igång era nymonterade ledskyltar och kunderna hittar utan problem till ert företag. Ni får tacka kollegorna som tipsade er om var man kan beställa skräddarsydda ledskyltar som lyser både starkt och länge. Framtiden ser ljus ut. 

 

image

 

Skyltar för alla smaker och behov. 

Alla som bedriver någon form av verksamhet har behov av att synas. Med de bästa ledskyltar som finns tillgängliga på marknaden ser du till att sticka ut i mängden. Ledskyltar är ett populärt alternativ till neonskyltar eftersom ledteknologi generellt sett är mindre energikrävande samtidigt som det ändå erbjuder ett kraftfullt ljus. Normalt brukar man kunna välja mellan sex olika varianter på ledskyltar. Skillnaden mellan dessa ligger i hur ljusen är monterade på skyltarna, så det är både en smaksak och vilken typ av ljuseffekt man vill uppnå med skylten. 

När man beställer sina ledskyltar bestämmer man vilken bakgrund man vill ha, samt färg och typsnitt på bokstäverna. Skyltarna kan ofta skräddarsys helt enligt kundens önskemål, så låt fantasin flöda. Ledljuset gör skyltarna till attraktiva inslag som drar till sig blickar, vilket gör det lättare att få ut sitt budskap. En annan fördel med ledljus är att teknologin är både energisnål och väldigt hållbar.