Ljudet gör festen

02 juni 2019 jonas olsson
Ljudet gör festen

Du har planerat i vad som känns som miljoner timmar. Bjudit in rätt folk, fixat rätt interiör, rätt miljö. Du har marknadsfört ditt event i alla möjliga kanaler samt valt din outfit och personal med omsorg. Ett vinnande koncept, det är omöjligt att denna satsning misslyckas… Eller?

Folket strömmar in med förväntansfulla ansiktsuttryck. De minglar, berömmer varandras kläder, presenterar sig, networkar, och skålar. Då händer det som inte får hända. Din ljudutrustning håller helt enkelt inte måttet. Vad som förväntades ge känslan av en sen natt på Ibiza, osar istället av en halvtaskig studentskiva. Platt fall!

 

Satsa på proffsen

Istället för härligt dansande och gillande blickar från den partyglada massan sprids en pinsam stämning och de inbjudna börjar skruva på sig. Inget skriker misslyckande och slaktar bra musik som en dålig ljudanläggning! Det är aldrig en god idé att låna mosters kompis grannes dotters enligt utsago “skitfeta ljudsystem”. Vill du att kön går till baren istället för utgången så måste du satsa på kvalitet! Du kan snåla på snacksen och köpa storpack till budgetpris. Du kan klä personalen i din mammas gamla avlagda klänningar. Du kan dock absolut inte tumma på ljudkvaliteten. Du behöver inte investera miljarder i att köpa ditt eget system, vänd dig istället till ett proffs! Du kan satsa på uthyrning ljud i Falun för att slippa huvudvärken.

Bli den populäraste hashtagen

Du vill att din kväll ska bli minnesvärd av rätt anledningar. Du vill inte bli förminskad till ett sarkastiskt meme eller få dåligt rykte. Du vill att alla ska snacka om århundradets party under en egen hashtag som gör alla som valde att stanna hemma och käka fredagstacos gröna av avund. Lämna ljud och ljus till människor som verkligen kan det, så kan du lägga din tid och energi på gästlista, tema, och kvällens drinkar. Satsa på proffsen!