Vilka fördelar har tantramassage?

01 augusti 2020 william eriksson

Många uppskattar att gå på massage någon gång eller på regelbunden basis. Massage har många hälsofördelar förutom att det är skönt. Blodcirkulationen ökar och stress samt oro minskar. Däremot är det inte alla som upptäckt tantramassage och dess fördelar. Tantramassage skiljer sig en del mot den traditionella massagen och har andra fördelar. Trantramassage har bland annat helande egenskaper och öppnar upp sinnet genom att öka känsligheten. Du kommer också lära känna din kropp och den andliga delen av ditt sinne. Främst hittar du specialister på tantramassage i Malmö eller andra större städer. 

 

När kan tantramassage vara något för dig?

En del väljer tantramassage för det är likt erotisk massage, men många som gillar tantramassage tycker inte alls det är en erotisk massage. Massagen utförs genom en långsam beröring där massören stryker sinnligt över kroppen. Beröring är det som står i centrum för massagen. Tantramassage är ett bra alternativ för dig som:

  • Vill återupptäcka din kropp
  • Komma över tidigare negativa upplevelser vid beröring
  • Behöver slappna av och få bukt med stressande tankar
  • Få kontakt och förstå din sexuella kraft

Med tantramassage kommer du också lära dig mycket om din egen kropp och få ökat självförtroende.

 

Tantramassage för par

Tantramassage passar också för par som vill komma närmare varandra. Många väljer att då delta i olika kurser för att lära sig utföra massage på varandra. Det är ett bra sätt att lära sig njuta tillsammans och av varandra. Som par kan man också återuppväcka känslor och lära sig att slappna av tillsammans. Ni kommer kanske också att få en mer andlig upplevelse i sexlivet som inte är fokuserat på prestation. Som par blir ni också mer medvetna om varandras kroppar och på så vis kommer ni närmare varandra i sinnet. Därför kan det vara extra bra om man känner att man börjat glida ifrån varandra. 

 

Fler nyheter