Att leva hästliv

01 augusti 2020 william eriksson

Vem har inte drömt om att ha en egen häst? Men ansvaret är stort och det krävs både pengar och tid för att få allt att fungera. Men ett sätt att ändå få känna på lite hur det är och samtidigt slippa stressen att få tiden att räcka till kan vara att åka iväg på ett ridläger. Att för en vecka ha en egen häst att pyssla om och dela sina dagar med. Men inte bara det, under lägret får man umgås med andra likasinnade och lära sig massor av nya saker. Vilket kan vara en väldigt bra sak om man faktiskt skaffar sig den där hästen till slut.

 

Kan vem som helst åka på ridläger?

Spelar ingen roll om man är barn eller vuxen, det finns läger som passar alla. De kan såklart se lite olika ut. Lägren för de minsta sträcker sig ofta till en dag och utökas successivt när barnen blir större. När man blivit lite äldre kan det bli lite spännande med övernattningar utan föräldrar. Man håller då inte bara på med hästarna utan blandar även in andra roliga aktiviteter. Man träffar nya vänner som sedan kanske finns kvar resten av livet.

 

 

Så mycket mer än bara ridning

Att åka på ridläger ger så mycket på så många olika plan. Man får nya kunskaper och nya vänner. Att umgås med djur är alltid väldigt lärorikt men skapar också lugn och harmoni. Man lär sig också att visa respekt för både djur och för sina kompisar. Så om man är intresserad av att umgås med dessa vackra djur – boka in ett ridläger. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller erfaren ryttare, alla får vara med. Vill man veta mera om denna härliga semesterform kan man titta in på https://www.hagastall.se/ och låta sig inspireras av nya möjligheter.

Fler nyheter